Bruine saus
★
★
★
★
★
Een recept van Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld.
U vindt dit recept op pagina 187 in Wild .
- Soort:
- saus/dressing/jus / wild
Ingrediënten
- balsamicoazijn
- boter
- bruine roux
- bruine suiker
- citroensap
- gevogelteglace
- honing
- mosterd
- peper
- rode wijn
- sjalot
- tijm
- water
- wijnazijn
- wildglace
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.