Wild
het beste scharrelvlees komt van de jager
We hebben 46 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Wild , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Na hun boek ‘De Oosterscheldekreeft’ begeven auteur Ronald Timmermans en fotograaf Remko Kraaijeveld zich in op het terrein van de jacht en het wild.Het hele jaar door is wild verkrijgbaar, vanuit het veld en op het bord. ‘Wild’ gaat over pure smaak en waarom wild het waard is om gegeten te worden. Uiteraard verdient het een respectvolle behandeling en een zorgvuldige bereiding. In dit boek ligt jarenlange kennis, vergaard door chefs, jagers en poeliers, besloten en krijg je antwoord op alle vragen. Lees, kook en laat je verwonderen.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Wild
Een greep uit de 46 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: balsamicoazijn, boter, bruine roux, bruine suiker, citroensap, gevogelteglace, honing, mosterd, peper, rode wijn, sjalot, tijm, water, wijnazijn, wildglace en zout
Soort: saus/dressing/jus / wild
Ingrediënten: bessen, bloemendaalse kool, boter, gember, groene kruiden, kaneel, patrijs, peper, peperkorrels, roze peperkorrels, sinaasappelsap, spek, suiker en zout
Soort: wild / gevogelte
Ingrediënten: jeneverbes, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peperkorrels, rode wijn, selderij, sjalot, tijm, ui en wortel
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, ketjap manis, knoflook, suiker, ui, wild, zonnebloemolie en zout
Soort: barbecue/grill / wild
Ingrediënten: boter, champignon, demi-glace, dragon, droge witte wijn, kervel, olie, peper, peterselie, sjalot, tomaat en zout
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, bouillon en fond
Soort: saus/dressing/jus / wild
Ingrediënten: djinten, droge sherry, honing, ketoembar, knoflook, peper, sjalot, sojasaus en zout
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: jonge wilde eend, olijfolie, peper, roomboter en zout
Soort: wild / gevogelte
Ingrediënten: knoflook, kokkels, peentjes, peper, peterselie, piri-piri, reuzel, rode peper, spek, venusschelp, wild zwijn, witte wijn en zout
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / wild
Ingrediënten: boter, cayennepeper, demi-glace, sjalot, witte wijn en worcestersaus
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: jonge duif, olijfolie, peper, roomboter en zeezout
Soort: wild / gevogelte
Ingrediënten: boter, citroensap, gevogelteglace, peper, slagroom, suiker, witlof en zout
Soort: saus/dressing/jus / gevogelte
Ingrediënten: boter, cantharel, duinkonijn, knoflook, laurier, peper, port, room, sjalot, tijm, wildglace, witte wijn, zaanse mosterd en zout
Soort: wild
Ingrediënten: boter, fazant, olijfolie, peper en zout
Soort: wild / gevogelte
Ingrediënten: aardappelmeel, boter, madeira en wildfond
Soort: saus/dressing/jus / wild
Ingrediënten: bloem, boter, ganzenbout, gevogeltebouillon, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, peper, rode wijnazijn, ui en zout
Soort: stoofgerecht / wild / gevogelte
Ingrediënten: aardappel, boter, fazant, ganzenvet, gerookte casselerrib, goudreinet, jeneverbes, kruidnagel, laurier, reuzel, rode peperkorrels, rode ui, rookworst, speklappen, wildbouillon, witte wijn, zuurkool, zuurkoolspek en zwarte peperkorrels
Soort: wild / gevogelte
Ingrediënten: ganzenbout, ganzenvet, jeneverbes, knoflook, laurier, rozemarijn, tijm, witte peperkorrels, witte wijn en zeezout
Soort: stoofgerecht / wild / gevogelte / paté/terrine
Ingrediënten: boter, cognac, demi-glace, fazant, ganzenlever, laurier, paddestoelen, peper, peterselie, rode wijn, sjalot, tijm, truffel, truffelolie, ui, wortel en zout
Soort: stoofgerecht / wild / gevogelte
Ingrediënten: boter, knoflook, kotelet van wild zwijn, paddestoelen, peper, rozemarijn, salie, spek, tijm, ui en zout
Soort: wild
Toon alle 46 recepten in dit boek