Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Wild, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Easy cookingHet wildseizoen is aangebroken! Maar gelukkig hoeft u niet zelf op jacht te gaan. Voor heerlijke wildgerechten en mals gebraad zijn de beste delen van hert, ree, everzwijn en wildgevogelte gewoon te koop. Lees waarop u moet letten bij de aankoop ervan en ontdek in meer dan 50 verfijnde recepten hoe u dit hoogwaardige vlees kunt gebruiken voor onder andere geurige reebouillon, smeuïge wildpaté, smaakvolle ragouts, gevuld wildgebraad, sappige everzwijnkoteletten of medaillons met een herfstig bijgerecht… Bovendien vindt u in dit boek tips over hoe u zelf een bout of rug kunt ontbenen, fond en saus kunt bereiden en bijpassende kruidenmarinades kunt maken.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.