Peulvruchten en vlees met een knapperige korst
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 82 in Meelspyzen en peulvruchten .
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / peulvruchten / gevogelte / varkensvlees / lamsvlees
Ingrediënten
- bloem
- fijn broodkruim
- gans
- ganzenvet
- geweekte witte bonen
- gezouten varkensvlees
- knoflook
- knoflookworstjes
- kruiden
- kruidnagel
- lamsschouder
- laurier
- peterselie
- reuzel
- rode wijn
- tijm
- tomaten
- ui
- varkenspoot
- varkenszwoerd
- witte wijn
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.