Farce à raviolis - Raviolivulling
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 138 in Meelspyzen en peulvruchten .
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- kalfsvlees / gevogelte / varkensvlees / bouillon / orgaanvlees
Ingrediënten
- boter
- eidooier
- foie gras
- kalfshersenen
- laurier
- mager kalfsvlees
- peper
- rauwe ham
- spinazie
- tijm
- ui
- spek
- water
- witte wijn
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.