Dooieromelet (1651)

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 525 in Als kok in Frankrijk .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gebonden sauzen

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Basisrecept: Zoet taartdeeg

Een recept uit Tessa Couperus

Omelet Balzac (1842)

Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Hollandaise van betutu

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda