Haricots aux couennes - Witte bonen met varkenszwoerd

U vindt dit recept op pagina 149 in Meelspyzen en peulvruchten .

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / peulvruchten / varkensvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Hollandse kaasfondue

Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Eenvoudige Zwitserse fondue

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Fondue Neuchâteloise

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Garlic mixture / Knoflook mengsel

Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking