Versier eens een aardappel
meer dan honderd keer lekker anders
Een boek van E.T. Sevink, R. Lichansly en E. Vink
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Versier eens een aardappel, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Wat is de Nederlandse keuken zonder aardappel? Het middelpunt van bijna iedere maaltijd die in Nederland op tafel komt blijft toch een pan vol dampende piepers. Niet voor niets eten wij Nederlanders gemiddeld zo’n 4 á 5 keer per week een aardappel als onderdeel van de warme maaltijd. Het populaire Bintje heeft in de loop der jaren gezelschap gekregen van allerlei nieuwe smaakvolle aardappelrassen, zoals Bildstar, Nicola, Eigenheimer, Santé, Opperdoeser Ronde en Doré. Elke aardappel heeft niet alleen zijn eigen smaak, maar ook zijn eigen toepassingsmogelijkheden in de keuken. Met Versier eens een aardappel kunt u uw hart ophalen aan de culinaire veelzijdigheid van de aardappel. Bovendien zijn vele recepten niet alleen verrassend smakelijk, maar ook eenvoudig te bereiden. Proef zelf eens de Lekkerste aardappelpuree van de wereld, Hollandse patat, Op zeezout gepofte aardappels uit de magnetron, Witte - koolstamppot op z’n Indisch, Aardappelkoekjes met kip, Zwitserse rösti, Pikante aardappeltaart met paprika, een echte Gratin Dauphinois of zelfs Aardappelscones. versier eens een aardappel, en laat u verleiden!
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.