Anne Wilson - Cajun koken

Cajun koken

Een boek van Anne Wilson

We hebben 32 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Cajun koken, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Cajun koken

Een greep uit de 32 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Snack of tussendoortje uit Cajun koken:

Rivierkreeftpasteitjes

Ingrediënten:
bloem, boter, cajungroente, cajunkruiden, ei, garnalen, rivierkreeftstaartjes, tomaten uit blik en zandtaartdeeg

Keuken:
Cajun
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Bijgerecht uit Cajun koken:

Geglaceerde aardappelen

Ingrediënten:
boter, bruine suiker, citroenrasp, citroensap, kaneelstokje, sinaasappelsap en zoete aardappel

Keuken:
Cajun
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Recept uit Cajun koken:

Custardtaart

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakpoeder, basterdsuiker, bloem, boter, citroenschil, ei, eidooier, kaneelstokje, melk, reuzel en vanille-essence

Keuken:
Cajun
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Recept uit Cajun koken:

Cajunkruiden

Ingrediënten:
cayennepeper, gedroogde oregano, gedroogde tijm, knoflookpoeder, uienpoeder, witte peper en zwarte peper

Keuken:
Cajun
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Snack of tussendoortje uit Cajun koken:

"Hushpuppies" maismeelballetjes

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakpoeder, cajunkruiden, chilipoeder, ei, frituurolie, knoflook, maïsmeel, melk, reuzel, ui, uienzout en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Cajun
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:

Garnalen-gumbo

Ingrediënten:
boter, cajungroente, cajunkruiden, chilipeper, filépoeder, garnalen, knoflook, laurier, okra, piment, roux, tomaat, tomatenpuree, visbouillon en worcestershiresaus

Keuken:
Cajun
Soort:
stoofgerecht / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:

Stoofschotetl met vis en garnalen

Ingrediënten:
cajunkruiden, garnalen, gedroogde basilicum, lente-uien, mosterdzaad, olijfolie, rijst, room, visfilet, witte wijn en zoet paprikapoeder

Keuken:
Cajun
Soort:
stoofgerecht / vis / samengestelde boter
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Recept uit Cajun koken:

Jambalaya met garnalen

Ingrediënten:
andouille, bleekselderij, cajungroente, cajunkruiden, garnalen, langkorrelrijst, laurier, lente-ui, oesters, plantaardige olie, rode paprika, tasso, tomaten uit blik, ui, water en witte wijn

Keuken:
Cajun
Soort:
stoofgerecht / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Diner / voorgerecht uit Cajun koken:

New Orleans oesters

Ingrediënten:
bloem, boter, cajunkruiden, gedroogde basilicum, oesters, paprikapoeder en plantaardige olie

Keuken:
Cajun
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:

Zeevruchtenflensjes

Ingrediënten:
bloem, boter, cajunkruiden, ei, garnalen, krabvlees, lente-ui, melk, oesters, oude geraspte kaas, room, suiker, tomaat, witte wijn en zoet paprikapoeder

Keuken:
Cajun
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:

Pikante kip

Ingrediënten:
bloem, boter, cajungroente, cajunkruiden, gedroogde oregano, kipfilet, knoflook, plantaardige olie, rode paprika, suiker, tabasco, tomatenpuree, water en zoet paprikapoeder

Keuken:
Cajun
Soort:
gevogelte
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Bijgerecht uit Cajun koken:

Creoolse kidneybonen

Ingrediënten:
bleekselderij, cajunkruiden, gedroogde kidneybonen, gedroogde oregano, groene paprika, knoflook, laurier, pimentpoeder, ui, varkenspoot en water

Keuken:
Cajun
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:

Aubergine gevuld met zeevruchten

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, cajungroente, cayennepeper, citroenpeper, ei, frituurolie, garnalen, krab, lente-ui, paneermeel, room, roux, sint jakobsschelpen, tomatenpuree, witte peper, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Cajun
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:

Kippasteitjes

Ingrediënten:
bacon, boter, droge sherry, gedroogde tijm, kipfilet, kippenbouillon, lente-ui, room, roux en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Cajun
Soort:
quiche / gevogelte
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:

Geblakerde vis

Ingrediënten:
boter, cajunkruiden, witte visfilet en zoet paprikapoeder

Keuken:
Cajun
Soort:
vis
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:

Gevulde krab

Ingrediënten:
bisque van zeevruchten, boter, broodkruimels, cajungroente, chilipeper, gedroogde tijm, knoflook, krab, rode paprika's en selderijzaad

Keuken:
Cajun
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:

Pikante garnalen

Ingrediënten:
boter, cajunkruiden, garnalen, gedroogde chilipepers, knoflook, peterselie, rode paprika, room, ui en zoet paprikapoeder

Keuken:
Cajun
Soort:
schaal- en schelpdieren
Toon alle 32 recepten in dit boek