L. de Medici

We hebben 4 boeken van L. de Medici waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van L. de Medici? Registreren is gratis!

Boeken van L. de Medici

Recepten van L. de Medici

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Zomerse rijst - rizotto d'été

Ingrediënten:
arboriorijst, boter, bouillon, jonge sperziebonen, mirepoix, parmezaanse kaas en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht uit Provence:

Krabsoep - soupe de favouilles

Ingrediënten:
bouquet garni, cayennepeper, cognac, droge witte wijn, knoflook, krabben, marc de provence, olijfolie, oud brood, prei, saffraandraadjes, tomaat, ui en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Provence:

Abrikozentaart - tarte aux abricots

Ingrediënten:
abrikoos, abrikozenjam, bloem, boter, ei, suiker en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
fruit / koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Koolrolletjes - capouns niçois

Ingrediënten:
bouillon, droge witte wijn, ei, knoflook, langkorrelige rijst, mirepoix, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, persillade, prosciutto, provençaalse kruiden, rauwe ham, savooiekool, tomatensaus, ui, verse peterselie, worstvlees en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Zoutevis met prei - la quinquebine camarguaise

Ingrediënten:
ansjovis op zout, bloem, gruyère, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, persillade, prei, versgemalen zwarte peper, zout en zoutevis

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:

Gevulde tomaten en courgettes - petits farcis

Ingrediënten:
broodkruim, courgette, ei, knoflook, mager lamsvlees, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, persillade, provençaalse kruiden, tomaat, ui, worstvlees en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:

Stoofpot van aubergines - daube d'aubergines

Ingrediënten:
aubergine, bouquet garni, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, sinaasappelschil, tomaat, verse peterselie, witte ui, wortel, zout en zuurkoolspek

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / varkensvlees / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:

Kikkererwtensalade - salade de pois chiches

Ingrediënten:
azijn, gedroogde kikkererwten, knoflook, kruidnagel, laurierblad, mineraalwater, olie, peper, ui, verse peterselie, verse tijm, witte ui, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
salade / peulvruchten / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Zoutevis met rode-wijnsaus - morue en rayte

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, kappertjes, olijfolie, rode wijn, tomaat, ui, venkelzaad, verse peterselie, zout, zoutevis en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Provence:

Provençaalse vissoep - soupe de poissons

Ingrediënten:
cayennepeper, chilipeper, ei, grof zeezout, kabeljauw, knoflook, krabben, laurierblad, middellandse-zeevis, olijfolie, patentbloem, prei, rode poon, saffraan, saffraanpoeder, soepvis, tomaat, tomaten uit blik, ui, venkel, venkelzaad, verse tijm, visafval, wijting, witte wijn, zeebaars, zeeduivel, zeepaling en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Daube in aspic - daube en gelée

Ingrediënten:
bouillon, bouquet garni, cognac, droge rode wijn, gaar stoofvlees, gedroogde boleten, grof zout, knoflook, macaroni, marc de provence, olijfolie, pekelspek, provençaalse kruiden, runderschenkelvlees, tomaat, ui, varkenspoot, varkenszwoerd, verse peterselie, vetspek, wortel, zout en zwarte olijf

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / vlees / schuim/mousse/gelei / rundvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Provençaalse stoofschotel - pot-au-feu à la provençale

Ingrediënten:
bouquet garni, droge witte wijn, grof zeezout, grof zout, knoflook, kruidnagel, lamsschenkel, meiraap, oud brood, prei, rundermergpijp, runderribben, runderschenkel, ui, varkenspoot en waspeen

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Gevulde daurade met krabsaus - daurade farcie à la sanaryenne

Ingrediënten:
champignon, daurade, droge witte wijn, ei, goudbrasem, krabben, mossel, nootmuskaat, olijfolie, tomatensaus, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, wilde venkel, witte wijn en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Gegratineerde spinazie met ei - roussin d'épinards

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, persillade, spinazie, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:

Aardappelgnocchi - gnocchi aux pommes de terre

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappel, boter, ei, nootmuskaat, parmezaanse kaas en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
aardappelgerecht / deegwaren / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / nagerecht uit Provence:

verse vijgen uit de oven - figues au four

Ingrediënten:
groene chartreuse, lavendelhoning, rozemarijnhoning, tijmhoning en vijg

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit
Alle recepten van L. de Medici