Zeeduivel van de chef - baudroie bourgeois

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 92 in Provence .

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Gang:
buffet / hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Eieren met croutons en cocotte

delicious. magazine - 2010-10

Borlottibonensoep uit de oven met pancetta en croutons

delicious. magazine - 2009-11

Borlottibonensoep met pancetta en croutons

delicious. magazine - 2009-11

Puree van topinamboersoep met rucolapudding en zoetzure radijzen

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide