Gevulde daurade met krabsaus - daurade farcie à la sanaryenne

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 95 in Provence .

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Mamuko - Sashini (Rauwe vis)

Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Doradefilet met gember

Een recept uit Pascale Naessens - Puur genieten 2

Zeebrasem met champignons

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Dorade, geroosterd met spinazie, geraspte kokos en kurkuma

Een recept uit Pascale Naessens - Puur eten