Gevulde slakken - petits-gris à l'aixoise
★
★
★
★
★
Een recept van L. de Medici en R. Olney.
U vindt dit recept op pagina 109 in Provence .
- Keuken:
- Mediterraans / Frans / Provençaals
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- ansjovis op zout
- citroensap
- grof zout
- knoflook
- nootmuskaat
- olijfolie
- peper
- rundermerg
- sjalot
- venkelzaad
- wijngaardslakken
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.