Gesmoorde gevulde lamsschouder - épaule d'agneau à la venaissine

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 130 in Provence .

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Sint-jakobsschelpen met broodkruim, prosciutto en doperwten

delicious. magazine - 2011-10

Croquettes de palais de boeuf - Kroketten van verhemelte van rund, M. Cardekki,1822

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Orecchiette met broccoli, ansjovis en broodkruim

delicious. magazine - 2009-05

Broodkruimpanade

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken