Gevulde varkenskarbonades - côtes de porc farcies à la provençale

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 133 in Provence .

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
varkensvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Desembrood met gemarineerde rauwe zalm en champignons

delicious. magazine - 2013-04

Gefrituurde gepaneerde champignons uit Toscane

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Gefrituurde rijstballetjes gevuld met mozzarella

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Knoflook-champignonsoep - garlic mushroom soup

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.