Gevulde eend met olijven - canard farci aux olives

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 142 in Provence .

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kroketten van asperges

Een recept uit Daisy

Gratin van aarderen met salie en gruyere

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

La pearà - Pikante peperige saus voor gekookte vleesgerechten

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Passatelli in brodo (Kaasnoedels in bouillon)

Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi