Mie met zoete kerriesaus - kanom jeen nam prik
★
★
★
★
★
Een recept van P. Poladitmontri en J. Lew.
U vindt dit recept op pagina 58 in Thailand, een culinaire reis .
- Gang:
- buffet / tussengerecht / lunchgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles / feestdagen
Ingrediënten
- bananenbloem
- bergamotvruchten
- garnalen
- gedroogde thaise chilipeper
- knoflook
- kokosmelk
- kratiem
- lente-ui
- limoensap
- ma-grood
- moeraskool
- mungbonen
- nam pla
- nam prik gaeng ped
- prik khee noo haeng
- rode kerriepasta
- spinazie
- suiker
- tarwemie
- thaise vissaus
- water
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.