J. Lew

We hebben één boek van J. Lew waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van J. Lew? Registreren is gratis!

Boeken van J. Lew

Recepten van J. Lew

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Mie met gehaktballetjes - guay teow look-chin

Ingrediënten:
bai pak chee, bleekselderij, gehaktballen, kaneelpijpjes, kardemompeulen, knoflook, kratiem, lichte sojasaus, maggi, nam taan peep, olie, palmsuiker, raak pak chee, rundvlees, steranijs, tarwemie, taugé, verse koriander, verse korianderwortel, water, witte peperkorrels, zoete ketjap en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Rundvlees met kouseband - pad ped nuea

Ingrediënten:
groene paprika, groene thaise chilipeper, knoflook, kousenband, kratiem, mager rundergehakt, nam pla, nam prik gaeng ped, olie, prik khee noo, rode paprika, sperziebonen, suiker, thaise rode kerriepasta, thaise vissaus en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vlees
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Basisrecept uit Thailand, een culinaire reis:

Groene kerriepasta - nam prik gaeng keow wan

Ingrediënten:
citroengras, galangapoeder, gapi, garnalenpasta, gedroogd citroengras, groene chilipeper, groene thaise chilipeper, kha, kha pon, knoflook, komijn, koriandersteeltjes, kratiem, paarse ui, prik chee fa, prik khee noo, raak pak chee, sjalot, ta krai, ta krai haeng, verse galanga en verse korianderwortel

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Groene kerrie met kip en Thaise aubergine - gaeng keow wan gai

Ingrediënten:
bai horapa, bai ma-grood, bamboescheuten, bergamotblad, citroengras, galanga, gapi, garnalenpasta, groene thaise chilipeper, kha, kipfilet, knoflook, kokosmelk, kokosroom, komijnpoeder, kratiem, ma-khue puang, nam pla, piew ma-grood, prik chee fa daeng, prik khee noo, raak pak chee, rode chilipeper, bergamotschil, sjalot, suiker, ta krai, thaise aubergine, thaise vissaus, verse basilicum en verse korianderwortel

Keuken:
Thais
Soort:
stoofgerecht / curry / gevogelte
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:

Loempia´s - po pia taud

Ingrediënten:
bleekselderij, eierdooier, frituurolie, knoflook, kratiem, loempiavellen, maggi, nam pla, olie, suiker, taugé, thaise vissaus, varkensgehakt, witte peper en wortel

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:

Garnalenkoekjes - taud man goong

Ingrediënten:
ei, frituurolie, garnalen, maïzena, nam pla, nam prik gaeng ped, thaise rode kerriepasta en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Krab in de schaal - poo jaa

Ingrediënten:
ei, frituurolie, knoflook, krabschalen, krabvlees, kratiem, maggi, nam pla, thaise vissaus, varkensgehakt en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / stomen / frituur / feestdagen
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Sardinesalade - yam pla sardine

Ingrediënten:
bai pak chee, chinese sla, citroengras, groene thaise chilipeper, knoflook, kratiem, lente-ui, limoensap, nam pla, prik khee noo, sardines uit blik, sjalot, sla, ta krai, thaise vissaus, verse koriander en verse munt

Keuken:
Thais
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Alle recepten van J. Lew