Firanda tevrek - Gevulde baars

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 119 in Turks kookboek .

Keuken:
Turks
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Baars met salie

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Vissoep van de stropers aan de oevers van de Saone

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Gebakken vis met knoflooksaus - misto di pesce con salsa d´aglio

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Levrek tavasi - Gefrituurde zeebaars

Een recept uit  - Turkse kookkunst