Tarbot met kleine doperwten, spitskool gerold in jus van spekbokking, creme van pastinaak, zwolse mosterdroom en truffel
★
★
★
★
★
Een recept van R. De Boer, Peter Gast en P. Casell.
U vindt dit recept op pagina 142 in Portfolio .
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- agar-agar
- crème fraîche
- doperwten
- mosterd
- pastinaak
- room
- roomboter
- runderbouillon
- spekbokking
- spitskool
- tarbot
- truffel
- zout
- zwolse mosterdroom
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.