Drentshoogveen lam met zure bom, gekonfijte aardappel en zoetzure preistammetjes, daarbij creme van het wit van citroen, citrusschilletjes en eigen jus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 143 in Portfolio .

Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Paling in bonekruid

Een recept uit  - Koken voor twee

Tuinbonenstamppot

Een recept uit  - Oma's receptenboek

Birnen, Bohnen und Speck - Peren, bonen en spek

Een recept uit  - Deutsche Küche

Vlaamse visserssalade met haring

Serveersuggestie Vlaamse visserssalade met haring