Drentshoogveen lam met zure bom, gekonfijte aardappel en zoetzure preistammetjes, daarbij creme van het wit van citroen, citrusschilletjes en eigen jus
★
★
★
★
★
Een recept van R. De Boer, Peter Gast en P. Casell.
U vindt dit recept op pagina 143 in Portfolio .
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- aardappel
- bonenkruid
- citroen
- citrusschil
- knoflook
- lamsrug
- olijfolie
- pastinaak
- prei
- rozemarijn
- suiker
- tijm
- zeezout
- zoetzuur
- zure bom
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.