Terrine van eendenlever met epoisse en compote van peer, daarbij toast van brioche en boerenjongens

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 150 in Portfolio .

Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
gevogelte / paté/terrine

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Pate van varken- en eendenvlees gemaakt in plats van de terrine. Verder alles volgens recept gedaan. Geserveerd als tweede gang na klein visgerechtje. Rode wijn, Zuccardi Malbec bij geserveerd. Erg goed gelukt en erg lekker.

- ongeveer 8 jaar geleden door geplaatst .

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Diy Trend: Matcha Witte Bonen Dip

Een recept uit Isabel

Kaasfondue met Licor 43

Een recept uit Isabel

19 willekeurige observaties over Slovenië

Een recept uit Meneer Wateetons

Brioche met ijs

Een recept uit delicious. magazine - 2015-12