Terrine van eendenlever met epoisse en compote van peer, daarbij toast van brioche en boerenjongens
Een recept van R. De Boer, Peter Gast en P. Casell.
U vindt dit recept op pagina 150 in Portfolio .
- Gang:
- lunch / voorgerecht
- Soort:
- gevogelte / paté/terrine
Ingrediënten
- boerenjongens
- brioche
- cognac
- eendenlever
- epoisse
- geleisuiker
- kaneel
- peer
- sherry
- steranijs
- vanille
- witte port
- witte wijn
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Pate van varken- en eendenvlees gemaakt in plats van de terrine. Verder alles volgens recept gedaan. Geserveerd als tweede gang na klein visgerechtje. Rode wijn, Zuccardi Malbec bij geserveerd. Erg goed gelukt en erg lekker.