Bouillabaisse van schaaldieren

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 116 in Puur genieten 2 .

Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

*Monkfish with Mediterranean Flavors: Sous Vide Monkfish Pave, Halibut brandade filled Zucchini Blossom Beignet, Sous Vide Mussel and Spice-Mix Emulsion

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Vissoep uit de Marche

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Soep van de visser

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Suquet de paix a l'all cremat - Visstoofpot met geroosterde knoflook

Een recept uit Monika Linton - Brindisa