*Monkfish with Mediterranean Flavors: Sous Vide Monkfish Pave, Halibut brandade filled Zucchini Blossom Beignet, Sous Vide Mussel and Spice-Mix Emulsion
★
★
★
★
★
Een recept van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young.
U vindt dit recept op pagina 151 in Modernist Cuisine [5] .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- courgettebloesembeignet
- groene amandelen
- heilbotbrandade
- soezendeeg
- mossel
- specerijenmix-emulsie
- visspecerijenmix
- zeeduivel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.