In de Wulf
kobe Desramaults
Een boek van Annick Vansevenant, Kobe Desramaults en Piet De Kersgieter
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals In de Wulf, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Culinair raffinement staat centraal in de innovatieve keuken van Kobe Desramaults. De chef van het sterrenrestaurant In De Wulf en medeoprichter van de Flemish Foodies creëert opmerkelijke gastronomische gerechten, geïnspireerd door zijn Vlaamse roots en de nabijheid van de zee. Streekproducten, schelp- en schaaldieren nemen in de keuken van Kobe een bijzondere plaats in en hij creëert er ware smaakexplosies mee. Steeds weer wil hij innoveren en een maximum aan aromas teweegbrengen. Kortom, de keuken van Kobe combineert op schitterende wijze culinaire toptechnieken met de rijke smaken van zijn geboortestreek.
In zijn eerste boek toont Kobe Desramaults ons de talrijke rijkdommen van de Westhoek. Als inleiding schildert auteur Annick Vansevenant een prachtig portret van deze streek, aan de hand van themas als de zee, de Ijzer, de Grote Oorlog, Dranouter
Na een korte voorstelling van de chef en zijn restaurant brengt Kobe Desramaults een 40-tal innovatieve gerechten op basis van een of meerdere streekproducten. De recepten worden geïllustreerd met korte bijdragen over de specifieke eigenschappen van de gebruikte ingrediënten of de producenten uit de streek.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.