Maggie Mayhew en Catherine Atkinson - Handboek inmaken

Handboek inmaken

het complete boek over jam, gelei, tafelzuur, relish en chutney , met meer dan 150 verukkelijke recepten

Een boek van Maggie Mayhew en Catherine Atkinson

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Handboek inmaken, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Het complete boek over jam, gelei, tafelzuur, relish en chutney, met meer dan 150 verrukkelijke recepten.

Met dit schitterende boek heeft u een zeer compleet naslagwerk over het conserveren van fruit en groenten in handen. In de inleiding leest u alles over de geschiedenis van het conserveren en krijgt u uitleg over alle conserveertechnieken.

Dit boek bevat daarnaast meer dan 150 recepten voor jam, gelei, marmelade, vruchtenpasta, -boter en -kaas, ingelegd fruit, zoet en hartig tafelzuur, chutney, relish, mosterd en sauzen. De stap-voor-stapinstructies in elk recept leiden, mede dankzij de prachtige kleurenfoto’s, tot een perfect resultaat.
Dit prachtige boek is de ultieme handleiding voor het inmaken en is een must voor elke keuken en iedere kok.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken