Kip voor pom
★
★
★
★
★
Een recept van Gerhard Witteveen en Hans Bakker.
U vindt dit recept op pagina 74 in De smaak van Conclusion .
- Keuken:
- Surinaams
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- ovenschotel
- Bereidingstijd:
- 150 minuten
Ingrediënten
- ketjap manis
- kipfilet
- kippenbout
- knoflook
- maggiblokjes
- margarine
- tomaat
- tomatenpuree
- ui
- witte peper
- zonnebloemolie
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.