Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Tot op de graat, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Wij, de buren van de Noordzee, we zijn verwend. We hebben de lekkerste vis ter wereld zomaar voor het hengelen. Kabeljauw, wijting, zeeduivel of zonnevis. Stuk voor stuk juweeltjes. En zo horen we ze ook door onze handen te laten glijden, als iets heel kostbaars. ‘Tot Op De Graat’ daagt je uit. Je kunt in de supermarkt een filetje kopen en een recept uit dit boek volgen. Dan beloof ik je dat je lekker gegeten hebt. Een heel ander verhaal wordt het wanneer je je laat verleiden door zo’n glimmend visje in zijn geheel. Vinnen knippen, ontschubben, fi leren. Zo moeilijk is het echt niet, zeker niet als je de stap-voor-staptips erbij houdt. Geloof je helemaal nooit dat het iets voor jou is, haal je vis dan in een viswinkel waar ze hem voor je neus klaarmaken. Dit is een boek vol portretten. Portretten van vissen met een wonderlijk levensverhaal. Hopelijk spreken ze tot jouw verbeelding. De recepten zijn zo basic mogelijk. Omdat de vissen zo volop tot hun recht komen, maar ook omdat ik het geweldig zou vinden als thuiskoks er hun creativiteit verder op botvieren. Dan wordt dat lekkere eten op slag een overheerlijk feestmaal. Ook dat beloof ik je.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.