Georgeanne Brennan, L. Beisch en G. Brennan - Olijven, ansjovis en kappertjes

Olijven, ansjovis en kappertjes

smaakmakers uit de mediterrane keuken

Een boek van Georgeanne Brennan, L. Beisch en G. Brennan

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Olijven, ansjovis en kappertjes, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Georgeanne Brennan, die al veel bekroonde kookboeken op haar naam heeft staan, onthult het geheim van de mediterrane kookstijl: gebruik verse ingrediënten, voeg hieraan gewoon een paar olijven, kappertjes of ansjovisfilets toe en in een oogwenk waant u zich in het gouden heuvellandschap van Italië of aan de zonovergoten kust van Griekenland. Of u nu kiest voor klassieke Caponata, Puttanescasaus of gevulde zeebaars met kappertjes en venkel: olijven, ansjovis en kappertjes vervolmaken de smaak van talloze gerechten.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken