Gillardeau-oester met zoetzure meloenparels en granite van meloen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 17 in Literalicious .

Gang:
voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gecomprimeerde meloen

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

3 x ham, 3 x meloen

Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Luchtgedroogde, opgerolde prosciutto

Een recept uit  - Tapas

Cantaloupe-meloen met marsala - melone cantalupo al marsala

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia