Koen de Groote

We hebben één boek van Koen de Groote waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Koen de Groote? Registreren is gratis!

Boeken van Koen de Groote

Recepten van Koen de Groote

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Tamara Verheij en Koen de Groote - Literalicious

Diner / voorgerecht uit Literalicious:

Groninger lasagne

Ingrediënten:
azijn, beschuit, bouillon, champignons, eidooier, eiwit, koolzaadolie, laurier, melk, paddenstoelenbouillon, patentbloem, rode ui, rode wijn, roomboter, suiker en witte wijn

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Tamara Verheij en Koen de Groote - Literalicious

Diner / nagerecht uit Literalicious:

Crema Catalana

Ingrediënten:
aardbeien, bloem, boter, citroenzeste, ei, eidooier, kaneelstokje, rietsuiker, room, sinaasappelzeste, suiker en vanille

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Tamara Verheij en Koen de Groote - Literalicious

Diner / voorgerecht uit Literalicious:

Houtduif met cacaoravioli

Ingrediënten:
bloem, boter, cacaopoeder, ei, eidooier, gekonfijte duivenpoten, gevogeltebouillon, houtduifborstfilet, kastanje, knoflook, kristalsuiker, olijfolie en rucola

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Tamara Verheij en Koen de Groote - Literalicious

Diner / voorgerecht uit Literalicious:

Gazpacho de sandía

Ingrediënten:
belegen sherryazijn, extra vierge-olijfolie, feta, kerstomaat, komkommer, rode paprika, tijm, watermeloen en zuurdesembrood

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Tamara Verheij en Koen de Groote - Literalicious

Diner / nagerecht uit Literalicious:

Gebakken oortjes

Ingrediënten:
amandelen, bloem, blue de wolvega, boter, duindoornsiroop, eendenlever, eidooier, eiwit, gist, kaneel, krenten, slagroom, suiker, sukade en yoghurt

Soort:
zoet / wild en gevogelte
Een recept uit Tamara Verheij en Koen de Groote - Literalicious

Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:

Gevogelte in perkament papier

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bloem, citroenolie, eiwit, amandel, kwartelborst, peterselie, roquefort, salie en spitskool

Soort:
gevogelte
Alle recepten van Koen de Groote