Texels lam met zeekool en een compote van tomaten
★
★
★
★
★
Een recept van Tamara Verheij en Koen de Groote.
U vindt dit recept op pagina 149 in Literalicious .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- aardappelen
- eidooier
- lamsbouillon
- lamsracks
- olijfolie
- oregano
- rode ui
- roomboter
- rozemarijn
- tomaten
- wilde lavendel
- zeekool
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.