Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals My chouffe story, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Ook kabouters worden groot… De ontstaansgeschiedenis van het Belgisch bier La Chouffe leest als een sprookje. ‘Een fl ink uit de hand gelopen hobby’, zegt brouwer Chris Bauweraerts. In 1982 begon hij samen met Pierre Gobron te brouwen in een koestal. Ze hadden weinig middelen, maar karrenvrachten talent én een stevige dosis doorzettingsvermogen. Op 27 augustus 1982 was het eerste brouwsel klaar. Nu stroomt er jaarlijks 100 000 hectoliter kabouterbier door de leidingen en verovert La Chouffe stilaan de wereld. My Chouffe Story tapt uit het rijke verleden van Brasserie d’Achouffe. Laat het u smaken!
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.