Aude De Galard - Rijst & risotto

Rijst & risotto

Een boek van Aude De Galard

We hebben 71 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Rijst & risotto, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Rijst & risotto
Ontdek hoe lekker rijst- en risottogerechten kunnen zijn en welke eindeloze mogelijkheden ze bieden. Met de duidelijke recepten uit dit boek is de bereiding heel eenvoudig.
Kun je niet kiezen uit al die prachtig gefotografeerde gerechten, bedenk dan hoeveel tijd je hebt en of je het jezelf makkelijk wilt maken. Want bij ieder recept staat naast de (voor) bereidingstijd, ook de moeilijkheids-graad.
Haal alles wat je nodig hebt in huis en vergeet daarbij niet de bijpassende wijn die Chris Alblas je aanraadt.
Voor je het weet zit je lekker met elkaar aan tafel te smullen van een supersmakelijke risotto of een oog-verblindend rijstgerecht.
Kook & co: lekker koken voor iedereen!


Aantekeningen bij dit boek

Veel leuke rijstrecepten met een aantal verrassende combinaties. Naast risotto en rijstsalades ook zoete risotto en leuke nagerechten op basis van rijst. De tips bij sommige recepten zijn wel erg simpeltjes (je kunt natuurlijk naar smaak meer of minder .... gebruiken)

- ongeveer 5 jaar geleden door geplaatst .

Recepten uit Rijst & risotto

Een greep uit de 71 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met tuinbonen en appenzeller

Ingrediënten:
appenzeller, arboriorijst, bieslook, kruidenbouillonblokje, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalotten, tuinbonen, witte wijn en zout

Keuken:
Zwitsers
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Smeuige risotto met langoustines

Ingrediënten:
arboriorijst, bladpeterselie, bleekselderij, bouquet garni, gamba's, grof zout, langoustines, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalotje, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met inktvis

Ingrediënten:
arboriorijst, basilicum, cayennepeper, citroensap, inktvis, knoflook, kruidenbouillonblokje, olijfolie, paprikasaus, peper, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vis
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / nagerecht uit Rijst & risotto:

Ananassushi met karamel

Ingrediënten:
babyananas, karamelsaus, kokosmelk, kokosrasp, rondkorrelrijst, schenkstroop, vanillesuiker, volle melk en witte basterdsuiker

Keuken:
Internationaal
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Bijgerecht uit Rijst & risotto:

Pompoenpuree

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, gember, paprikapoeder en pompoen

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / bijgerecht uit Rijst & risotto:

Vegetarische pilav

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boter, groentebouillonblokje, kerriepoeder, kruidenbouillonblokje, langkorrelrijst, peper, rozijnen, ui en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met pompoen en pistachenoten

Ingrediënten:
arboriorijst, comté, crottin de chavignol, gruyère, kruidenbouillonblokje, olijfolie, pistachenoten, pompoenpuree, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met zeevruchten

Ingrediënten:
arboriorijst, bladpeterselie, boter, cayennepeper, garnalen, inktvis, knoflook, mosselen, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalotten, venusschelpen, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Romige risotto met eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
arboriorijst, bladpeterselie, boter, crème fraîche, eekhoorntjesbrood, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillonblokje, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalotten, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met mosseltjes

Ingrediënten:
arboriorijst, bladpeterselie, crème fraîche, kerriepoeder, knoflook, mascarpone, mosselen, olijfolie, peper, saffraanpoeder, sjalotten, visbouillonblokje, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / nagerecht uit Rijst & risotto:

Rijsttaart met karamel

Ingrediënten:
appel, boter, citroensap, ei, gezouten boter, peer, rondkorrelrijst, steranijs, suikerklontjes, vanillestokje, volle melk, water en witte basterdsuiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Basisrecept uit Rijst & risotto:

Visbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, grof zout, olijfolie, peperkorrels, peterselie, ui, visgraten en viskoppen

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Toon alle 71 recepten in dit boek