Aude De Galard - Rijst & risotto

Rijst & risotto

Een boek van Aude De Galard

We hebben 71 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Rijst & risotto, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Rijst & risotto
Ontdek hoe lekker rijst- en risottogerechten kunnen zijn en welke eindeloze mogelijkheden ze bieden. Met de duidelijke recepten uit dit boek is de bereiding heel eenvoudig.
Kun je niet kiezen uit al die prachtig gefotografeerde gerechten, bedenk dan hoeveel tijd je hebt en of je het jezelf makkelijk wilt maken. Want bij ieder recept staat naast de (voor) bereidingstijd, ook de moeilijkheids-graad.
Haal alles wat je nodig hebt in huis en vergeet daarbij niet de bijpassende wijn die Chris Alblas je aanraadt.
Voor je het weet zit je lekker met elkaar aan tafel te smullen van een supersmakelijke risotto of een oog-verblindend rijstgerecht.
Kook & co: lekker koken voor iedereen!


Aantekeningen bij dit boek

Veel leuke rijstrecepten met een aantal verrassende combinaties. Naast risotto en rijstsalades ook zoete risotto en leuke nagerechten op basis van rijst. De tips bij sommige recepten zijn wel erg simpeltjes (je kunt natuurlijk naar smaak meer of minder .... gebruiken)

- ongeveer 5 jaar geleden door geplaatst .

Recepten uit Rijst & risotto

Een greep uit de 71 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met aubergine en tomaten

Ingrediënten:
arboriorijst, aubergine, courgette, crème fraîche, herbes de provence, knoflook, kruidenbouillonblokje, mascarpone, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalotten, tomaten, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Bijgerecht uit Rijst & risotto:

Rijstgratin

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, ei, gruyerekaas, peper, raclettekaas, reblochon, rijst, spekjes, tuinkruiden en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
paddenstoelen
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch uit Rijst & risotto:

Rijstsalade à la Niçoise

Ingrediënten:
ansjovisfilet, cashewnoten, ei, haricots verts, kerstomaat, langkorrelrijst, little gem, mosterd, olijfolie, peper, rode ui, tonijn op olie, wijnazijn, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
salade / rijst / vis
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Kruidige rijst met stukjes kip tandoori

Ingrediënten:
boter, groene paprika, kipfilet, koriander, kruidenbouillonblokje, kruidnagel, langkorrelrijst, lente-ui, limoen, olijfolie, peper, rode paprika, tandooripasta, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / bijgerecht uit Rijst & risotto:

Vegetarische pilav

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boter, groentebouillonblokje, kerriepoeder, kruidenbouillonblokje, langkorrelrijst, peper, rozijnen, ui en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / nagerecht uit Rijst & risotto:

Rijstebrij met twee kleuren chocolade

Ingrediënten:
gedroogde dadels, gedroogde vijgen, melkchocolade, rondkorrelrijst, vanillestokje, volle melk, witte basterdsuiker en witte chocolade

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met knoflook en pecorino

Ingrediënten:
arboriorijst, crème fraîche, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, peper, rode ui, runderbouillonblokje, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met doperwten, kruiden en mascarpone

Ingrediënten:
arboriorijst, bieslook, bladpeterselie, doperwten, groentebouillonblokjes, kervel, koriander, lente-ui, mascarpone, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tuinbonen, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Geurige rijst met garnalen en cayennepeper

Ingrediënten:
basilicum, boter, cayennepeper, gamba's, groene chilipeper, knoflook, kruidenbouillonblokje, olijfolie, pandanrijst, peper, uien en zout

Keuken:
Caraïbisch
Soort:
rijst / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Basisrecept uit Rijst & risotto:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, grof zout, kruidnagel, meiknol, peperkorrels, prei, ui en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / nagerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met witte chocolade en gedroogde vruchten

Ingrediënten:
arboriorijst, banaan, boter, citroensap, dadels, gedroogde abrikozen, gedroogde vijgen, hazelnootijs, hazelnoten, kaneelpoeder, macadamianoten, melk, vanillestokje, witte basterdsuiker en witte chocolade

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met doperwten, kruiden, mascarpone en spekjes

Ingrediënten:
arboriorijst, bieslook, bladpeterselie, doperwten, groentebouillonblokjes, kervel, koriander, lente-ui, mascarpone, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, spekjes, tuinbonen, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Jambalaya uit New Orleans

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, cayennepeper, chorizo, cognac, gekookte ham, gepelde grote garnalen, groene paprika, kipfilet, kippenbouillonblokje, knoflook, kruidnagel, langkorrelrijst, olijfolie, oregano, peper, tijm, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Spicy risotto met chorizo

Ingrediënten:
arboriorijst, kippenbouillonblokje, olijfolie, paprikapoeder, paprikasaus, parmezaanse kaas, peper, pikante chorizo, tabasco, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
risotto
Toon alle 71 recepten in dit boek