Aude De Galard - Rijst & risotto

Rijst & risotto

Een boek van Aude De Galard

We hebben 71 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Rijst & risotto, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Rijst & risotto
Ontdek hoe lekker rijst- en risottogerechten kunnen zijn en welke eindeloze mogelijkheden ze bieden. Met de duidelijke recepten uit dit boek is de bereiding heel eenvoudig.
Kun je niet kiezen uit al die prachtig gefotografeerde gerechten, bedenk dan hoeveel tijd je hebt en of je het jezelf makkelijk wilt maken. Want bij ieder recept staat naast de (voor) bereidingstijd, ook de moeilijkheids-graad.
Haal alles wat je nodig hebt in huis en vergeet daarbij niet de bijpassende wijn die Chris Alblas je aanraadt.
Voor je het weet zit je lekker met elkaar aan tafel te smullen van een supersmakelijke risotto of een oog-verblindend rijstgerecht.
Kook & co: lekker koken voor iedereen!


Aantekeningen bij dit boek

Veel leuke rijstrecepten met een aantal verrassende combinaties. Naast risotto en rijstsalades ook zoete risotto en leuke nagerechten op basis van rijst. De tips bij sommige recepten zijn wel erg simpeltjes (je kunt natuurlijk naar smaak meer of minder .... gebruiken)

- bijna 5 jaar geleden door geplaatst .

Recepten uit Rijst & risotto

Een greep uit de 71 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met pompoen en pistachenoten

Ingrediënten:
arboriorijst, comté, crottin de chavignol, gruyère, kruidenbouillonblokje, olijfolie, pistachenoten, pompoenpuree, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met doperwten, kruiden, mascarpone en spekjes

Ingrediënten:
arboriorijst, bieslook, bladpeterselie, doperwten, groentebouillonblokjes, kervel, koriander, lente-ui, mascarpone, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, spekjes, tuinbonen, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Zondagse rijstsalade

Ingrediënten:
ansjovis, ei, langkorrelrijst, Maïs uit blik, mosterd, olijfolie, olijven, peper, rijst, rode wijnazijn, tomaten, tonijn op olie, tuinkruiden en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / nagerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met chocolade en gedroogde vruchten

Ingrediënten:
arboriorijst, banaan, boter, citroensap, dadels, gedroogde abrikozen, gedroogde vijgen, hazelnootijs, hazelnoten, kaneelpoeder, macadamianoten, melk, pure chocolade, vanillestokje en witte basterdsuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Smeuige risotto met artisjokken

Ingrediënten:
arboriorijst, artisjokbodems uit blik, bladpeterselie, gerookte ham, kippenbouillonblokje, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rucola, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met mosseltjes

Ingrediënten:
arboriorijst, bladpeterselie, crème fraîche, kerriepoeder, knoflook, mascarpone, mosselen, olijfolie, peper, saffraanpoeder, sjalotten, visbouillonblokje, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Basisrecept uit Rijst & risotto:

Hartige risotto met parmezaanse kaas

Ingrediënten:
arboriorijst, basilicum, bieslook, cayennepeper, Groentebouilonblokje, kerrie, ketoembar, kippenbouillonblokje, knoflook, komijn, koriander, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rucola, runderbouillonblokje, spinazieblaadjes, tuinkruidenbouillonblokje, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Thaise rijst met krab en peterselie

Ingrediënten:
bladpeterselie, doperwten, krabvlees uit blik, langkorrelrijst, olie, peper, sojasaus, surimi, ui en zout

Keuken:
Thais
Soort:
rijst / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Basisrecept uit Rijst & risotto:

Visbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, grof zout, olijfolie, peperkorrels, peterselie, ui, visgraten en viskoppen

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Eenvoudige risotto met olijven

Ingrediënten:
arboriorijst, basilicum, groene olijven, knoflook, kruidenbouillonblokje, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rucola, sjalotten, tomatenpuree, witte wijn, zout, zwarte olijven en zwarte olijven met pit

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Spicy risotto met chorizo

Ingrediënten:
arboriorijst, kippenbouillonblokje, olijfolie, paprikapoeder, paprikasaus, parmezaanse kaas, peper, pikante chorizo, tabasco, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
risotto
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / nagerecht uit Rijst & risotto:

Mangosushi's met aardbeiensaus

Ingrediënten:
aardbeiensaus, frambozensaus, kokosmelk, mango, rode vruchtensaus, rondkorrelrijst, vanillesuiker, volle melk, witte basterdsuiker en witte chocolade

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch uit Rijst & risotto:

Rijstsalade à la Niçoise

Ingrediënten:
ansjovisfilet, cashewnoten, ei, haricots verts, kerstomaat, langkorrelrijst, little gem, mosterd, olijfolie, peper, rode ui, tonijn op olie, wijnazijn, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
salade / rijst / vis
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Basisrecept uit Rijst & risotto:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, grof zout, kruidnagel, meiknol, peperkorrels, prei, ui en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Romige risotto met eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
arboriorijst, bladpeterselie, boter, crème fraîche, eekhoorntjesbrood, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillonblokje, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalotten, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Toon alle 71 recepten in dit boek