Risotto met vijgen en kersenjam

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 59 in Rijst & risotto .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / nagerecht
Soort:
risotto / vegetarisch
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Crème brûlée van kokosnoot en frambozen

Een recept uit  - Het gouden bakboek

Linzensoep met rijst

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Risotto met amandelmelk en gesuikerde amandelen

Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Gevarieerde hors-d'oeuvre van kreeft - Risotto

Een recept uit  - De keuken van de pure smaak