Risotto met saffraan en Sint-Jacobsschelpen
★
★
★
★
★
Een recept van Aude De Galard.
U vindt dit recept op pagina 53 in Rijst & risotto .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
- Bereidingstijd:
- 60 minuten
Ingrediënten
- arboriorijst
- boter
- crème fraîche
- groentebouillonblokje
- kervel
- knoflook
- olijfolie
- peper
- prei
- risotto
- saffraan
- sint-jacobsschelpen
- sjalotten
- witte wijn
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.