Knapperige visloempia´s in rijstpapier

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 66 in Rijst en risotto .

Keuken:
Vietnamees
Gang:
snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gegrilde groene asperges met een gefrituurd ei & geschaafde Leidse kaas

Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Basisrecept: klassieke gebonden witte aspergesoep

Een recept uit Isabel

Tempura van groene en witte asperges

Thomas de Beer

Asperges in een croûte van gedroogde Geuldalham met gebradenkwartel en een romigesaus van morieljes

Een recept uit  - Asperges - verrukkelijk veelzijdig