Knapperige visloempia´s in rijstpapier

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 66 in Rijst en risotto .

Keuken:
Vietnamees
Gang:
snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tempura van groene en witte asperges

Thomas de Beer

Basisrecept: klassieke gebonden witte aspergesoep

Een recept uit Isabel

Tartaar van langoustine met gedroogde asperges, aspergesalade en gefrituurde asperge

Een recept uit  - Asperges - verrukkelijk veelzijdig

Gegrilde groene asperges met een gefrituurd ei & geschaafde Leidse kaas

Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje