Asperges in een croûte van gedroogde Geuldalham met gebradenkwartel en een romigesaus van morieljes
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 59 in Asperges - verrukkelijk veelzijdig .
- Gang:
- hoofdgerecht
Ingrediënten
- asperges
- bloem
- eiwit
- ganzenvet
- gedroogde morieljes
- geuldalham
- gevogeltejus
- kroepoek
- kwartels
- madeira
- peultjes
- poivrade artisjokbodems
- room
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.