Risotto met doperwten en mascarpone
★
★
★
★
★
Een recept van Helga de Graaf en Natasja Oehlen.
U vindt dit recept op pagina 120 in BioBudget .
- Gang:
- lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- risotto / rijst / vegetarisch
Ingrediënten
- belegen geitenkaas
- belegen schapenkaas
- bosui
- doperwten
- groentebouillon
- havermoutvlokken
- knoflook
- mascarpone
- olijfolie
- pecorino
- peper
- prei
- ui
- witte wijn
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.