Pizzetta met aardappel, ansjovis en brandnetels
★
★
★
★
★
Een recept van Russell Norman.
U vindt dit recept op pagina 95 in Spuntino .
- Keuken:
- Amerikaans / Italiaans
- Gang:
- lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / pizza
Ingrediënten
- ansjovis uit blik
- dijonmosterd
- extra vierge olijfolie
- grof zeezout
- knoflook
- mozzarella
- nieuwe aardappels
- parmezaanse kaas
- pizzettabodem
- wilde brandnetels
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.