Samantha Clark

We hebben één boek van Samantha Clark waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Samantha Clark? Registreren is gratis!

Boeken van Samantha Clark

Recepten van Samantha Clark

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Matrimonio (montadito)

Ingrediënten:
boquerones, boter, ciabatta, citroenschil, extra vergine olijfolie, gezouten ansjovisfilet, knoflook, moritobroodje, verse ansjovis in azijn en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / vis
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Chorizo en piquillopeper (montadito)

Ingrediënten:
ciabatta, extra vergine olijfolie, gedroogde chorizo, knoflook, moritobroodje, piquillopeper, puntpaprika, rodewijnazijn, suiker, tomaat, verse bladpeterselie, verse chorizo en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / brood en broodgerecht
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:

Gekruid lamsvlees, aubergine en munt

Ingrediënten:
aubergine, boter, chiliboter, citroensap, extra vergine olijfolie, granaatappelpitten, griekse yoghurt, kaneel, kaneelstokje, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, lamsschenkel, laurierblad, pijnboompitten, spaanse ui, ui, verse munt, verse tijm en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Baba ganoush

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, extra vergine olijfolie, granaatappelpitten, knoflook, tahin en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch / groente
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Morito:

Butifarra, witte bonen en alioli

Ingrediënten:
knoflookmayonaise, blik cannellinibonen, butifarra, extra vergine olijfolie, gedroogde witte cannellinibonen, knoflook, laurierblad, verse bladpeterselie en witte bonen

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
vlees
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Erwtjes, jamón en anijszaad

Ingrediënten:
anijslikeur, bosui, doperwtjes, groen anijszaad, groentebouillon, jamón ibérico, knoflook, laurierblad, olijfolie, ouzo, rode ui, venkelzaad, verse munt, verse tijm, water en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / peulvruchten / groente
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Octopus met aardappel-tuinbonenpuree

Ingrediënten:
aardappel, citroen, extra vergine olijfolie, gedroogde tuinbonen, komijnzaad, laurierblad, octopus, olijfolie extra vergine, olijven, rode linzen, rode ui, ui, verse dille, water en witte ui

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Gefrituurde aubergines

Ingrediënten:
aubergine, olijfolie en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Brandada van klipvis en tomaat (montadito)

Ingrediënten:
aardappel, bacalao, ciabatta, extra vergine olijfolie, gerookte schelvis, kerstomaat, klipvis, knoflook, laurierblad, moritobroodje, suiker, verse bladpeterselie, volle melk en witte ui

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / vis
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Picos, ansjovis en jamón (montadito)

Ingrediënten:
blauwe kaas, ciabatta, extra vergine olijfolie, gezouten ansjovisfilet, jamon iberico, knoflook, moritobroodje, picos de europa-kaas en roquefort

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / brood en broodgerecht / vis
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Bloemkool, tomaat en komijn

Ingrediënten:
bloemkool, extra vergine olijfolie, kerstomaat, komijnzaad, moscatelazijn, rodewijnazijn, suiker, verse koriander en zoete wittewijnazijn

Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:

Empanadillas met mosselen en chorizo

Ingrediënten:
bloem, boter, chilipoeder, chorizo, groene paprika, kerstomaat, knoflook, laurierblad, mosselen, olijfolie, pimentón picante, polenta, rode paprika, ui, venkelzaad, verse bladpeterselie, volle melk en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / quiche / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / nagerecht uit Morito:

Crema catalana

Ingrediënten:
citroenschil, kaneelstokje, maïzena, scharreleidooier, sinaasappelschil, vanillestokje, volle melk en witte basterdsuiker

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
barbecue/grill / ei/omelet/frittata / gebak, koek, taart, pudding / zuivel
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Bloemkool, pijnboompitten, rozijnen en saffraan

Ingrediënten:
bloemkool, knoflook, korianderzaad, kurkuma, olijfolie, pijnboompitten, rozijnen, saffraandraadjes, spaanse ui, ui en verse koriander

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Serranito - lomo, jamón en groene paprika

Ingrediënten:
ciabatta, extra vergine olijfolie, friggitellopaprika, jamón ibérico, knoflook, groene paprika, moritobroodje, padrónpeper, tomaat, varkenshaas en venkelzaad

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / brood en broodgerecht
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Radijs-granaatappelsalade

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, gele biet, granaatappelpitten, granaatappelsap, granaatappelsiroop, koolrabi, rammenas, rettich, rode radijs, rodewijnazijn, suiker en verse munt

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Ontbijt / brunch / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Huevos rotos

Ingrediënten:
aardappel, ei, chorizo, groene paprika, knoflook, olijfolie, pimentón dulce, rode paprika, scharrelei, spaanse ui, ui, verse bladpeterselie, verse rozemarijn en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:

Spinazie-venkel-kruidenpastei

Ingrediënten:
ei, bloem, bosui, feta, olijfolie, prei, rode ui, scharrelei, sesamzaad, spinazie, venkelknol, venkelzaad, verse dille, verse munt en water

Keuken:
Grieks
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Groene tahin

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, knoflook, moscatelazijn, suiker, tahin, verse basilicum, verse bladpeterselie, verse dille, verse dragon, wittewijnazijn en zoete wittewijnazijn

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Alle recepten van Samantha Clark