Samantha Clark

We hebben één boek van Samantha Clark waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Samantha Clark? Registreren is gratis!

Boeken van Samantha Clark

Recepten van Samantha Clark

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:

Kip, tahinyoghurt en rode chilipeper

Ingrediënten:
citroen, citroensap, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, kaneel, knoflook, nigellazaad, pimentón dulce, rode chilipeper, scharrelkipfilet, tahin, ui, verse koriander en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / nagerecht uit Morito:

Koffie-ijs

Ingrediënten:
espresso, kaneelstokje, melk, scharrelei, slagroom, vanillestokje en witte basterdsuiker

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Asperge, jamón en kwartelei

Ingrediënten:
knoflookmayonaise, extra vergine olijfolie, groene asperge, jamón, kwartelei en mayonaise

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Vissenkop, dadels en sherryazijn

Ingrediënten:
bloem, bruine suiker, citroen, dadel, dadelstroop, extra vergine olijfolie, gemalen korianderzaad, groene chilipeper, knoflook, koolzaadolie, rucola, sherryazijn, verse koriander, vissenkop en zonnebloemolie

Keuken:
Mediterraans
Soort:
frituur / vis
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Morito:

Mechoui van lamskoteletjes

Ingrediënten:
citroen, knoflook, komijnzaad, lamskoteletjes, maldon zeezout, mild paprikapoeder, pikant paprikapoeder, pimentón dulce, pimentón picante, ui en zout

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
vlees / barbecue/grill / pekel en marinades
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:

Fideos met strandschelpen

Ingrediënten:
knoflookmayonaise, capelli d'angelo, citroen, citroenschil, citroentijm, cognac, engelenhaarspaghetti, fideos pasta, groene paprika, kerstomaat, kokkels, laurierblad, mosselen, olijfolie, pimentón, prei, rode chilipeper, saffraandraadjes, schalen van schaaldieren, strandschelpen, tijm, ui, venkelzaad, verse bladpeterselie, witte wijn, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Matrimonio (montadito)

Ingrediënten:
boquerones, boter, ciabatta, citroenschil, extra vergine olijfolie, gezouten ansjovisfilet, knoflook, moritobroodje, verse ansjovis in azijn en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / vis
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Morito:

Deeg voor empanadillas basisrecept

Ingrediënten:
bloem, boter, olijfolie, polenta, volle melk, vulling naar keuze en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Langzaam gegaarde prei, yoghurt en walnoten

Ingrediënten:
bloem, boter, chiliboter, griekse yoghurt, maïzena, olijfolie, pijnboompitten, prei, scharreleidooier, verse munt en walnoten

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:

Gestoofd konijn

Ingrediënten:
kaneelstokje, konijn, laurierblad, olijfolie, oregano, piment, prei, rode ui, rode wijn, rodewijnazijn, sinaasappelschil, suiker, tomatenpassata, tomatenpuree, verse rozemarijn, verse tijm en wortel

Keuken:
Mediterraans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Pastirma

Ingrediënten:
aleppochilivlokken, fenegriekzaad, gedroogde rode chilipeper, gemalen fenegriekzaad, gemalen korianderzaad, pikant paprikapoeder, rundvlees, suiker, ui, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / pekel en marinades
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Basisrecept uit Morito:

Schaaldierenbouillon

Ingrediënten:
citroentijm, cognac, laurierblad, prei, saffraandraadjes, schalen van schaaldieren, ui, venkelzaad, verse tijm, witte wijn, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Basisrecept uit Morito:

Zuurbessenwodka

Ingrediënten:
gedroogde zuurbessen en wodka

Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Revuelto met garnalen en paddenstoelen

Ingrediënten:
ei, bosui, extra vergine olijfolie, knoflook, oesterzwam, scharrelei, steurgarnaal, verse bladpeterselie en wilde paddestoelen

Keuken:
Spaans
Soort:
ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Salmorejo

Ingrediënten:
broodkruim, extra vergine olijfolie, groene paprika, knoflook, rode ui, rodewijnazijn, suiker, verse munt en zoete tomaat

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Chorizo en piquillopeper (montadito)

Ingrediënten:
ciabatta, extra vergine olijfolie, gedroogde chorizo, knoflook, moritobroodje, piquillopeper, puntpaprika, rodewijnazijn, suiker, tomaat, verse bladpeterselie, verse chorizo en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / brood en broodgerecht
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Courgette tortilla

Ingrediënten:
ei, citroenrasp, courgette, jamón, knoflook, olijfolie, scharrelei en verse munt

Keuken:
Spaans
Soort:
tortilla / vlees / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Makreelkebab, walnoten en chilipeper

Ingrediënten:
boter, citroensap, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, ingelegde chilipeper, karwijzaad, knoflook, makreelfilet, melk, pitabroodje, platbrood, rode chilipeper, tahin, verse bladpeterselie, verse munt, walnoten, water, witte kool en zout

Keuken:
Turks
Soort:
brood en broodgerecht / vis
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Picos, ansjovis en jamón (montadito)

Ingrediënten:
blauwe kaas, ciabatta, extra vergine olijfolie, gezouten ansjovisfilet, jamon iberico, knoflook, moritobroodje, picos de europa-kaas en roquefort

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / brood en broodgerecht / vis
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Ontbijt / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Morito:

Zelfgemaakte labneh

Ingrediënten:
griekse yoghurt

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch
Alle recepten van Samantha Clark