Asperge, jamón en kwartelei

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 45 in Morito .

Keuken:
Spaans
Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vlees / schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Alioli met aardappelen

Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Aioli

delicious. magazine - 2009-10

Inktvis met alioli sepia con alioli

Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Lamsribbetjes met aioli

delicious. magazine - 2013-01