Efendi begenov - Gestoofde runderwang met auberginepuree

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 322 in Anatolië .

Keuken:
Turks
Gang:
hoofdgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Aubergine, gebakken

Een recept uit delicious. magazine - 2016-01

Gebratene Perlhuhnbrust auf Kartoffel-Auberginen-Puree mit Paprika-Orangen-Sauce / Gebakken parelhoenborst op aardappel-auberginepuree met paprika-sinaasappelsaus

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Grilled loin of Lamb with Smoked Aubergine Puree, Stuffed Red Peppers, Stuffed Swiss Chard and Mustard Grain Sauce - Gegrilde lamslende met auberginepuree, gevulde rode paprika, gevulde snijbiet en mosterdzaadsaus

Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Auberginekaviaar

Een recept uit Pascale Naessens - Mijn pure keuken 2