Doperwtensoep met geitenkaascroutons
★
★
★
★
★
Een recept van Yotam Ottolenghi en Ramael Scully.
U vindt dit recept op pagina 33 in Nopi .
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten
- aardappel
- banaansjalot
- boter
- citroentijm
- crème fraîche
- dijonmosterd
- doperwten
- ei
- groentebouillon
- grof zeezout
- instantpolenta
- knoflook
- olijfolie
- prei
- rucola
- volle melk
- waterkers
- witbrood
- zachte geitenkaas
- zonnebloemolie
- zuringblaadjes
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.