Kort gegrilde coquilles met zoetzure daikon en chili-jam
★
★
★
★
★
Een recept van Yotam Ottolenghi en Ramael Scully.
U vindt dit recept op pagina 40 in Nopi .
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- citroensap
- coquilles
- daikon
- fijne kristalsuiker
- galangal
- gedroogde garnalen
- granny smith
- grof zeezout
- knoflook
- kruidnagel
- olijfolie
- palmsuiker
- rijstazijn
- rode chilipeper
- rode peperkorrels
- rode radijs
- rood minisnijbietblad
- tamarindewater
- thaise sjalotjes
- veldsla
- vissaus
- zonnebloemolie
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Mooi voorgerecht, frisse salade met heerlijke kruidige dressing/marinade die perfect gaat met de coquilles.