Gemengde bloemkool met gouden rozijnen, ricotta en kappertjes
★
★
★
★
★
Een recept van Yotam Ottolenghi en Ramael Scully.
U vindt dit recept op pagina 60 in Nopi .
- Gang:
- bijgerecht / voorgerecht
- Soort:
- salade / vegetarisch / groente
Ingrediënten
- bloemkool
- gele rozijnen
- grof zeezout
- grove mosterd
- kappertjes
- moscatelazijn
- olijfolie
- pijnboompitten
- ricotta
- romanesco
- wittewijnazijn
- zonnebloemolie
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.