Gekonfijte eendenbout met kersenmosterd en koolrabisalade

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 177 in Nopi .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
wild en gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kersenjam met basilicum recept - Food and Friends

Een recept uit

Cocktail zonder naam

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Tarte aux cerises flambée - Geflambeerde kersentaart

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Kersenjam met basilicum

Een recept uit