Gekonfijte eendenbout met kersenmosterd en koolrabisalade
★
★
★
★
★
Een recept van Yotam Ottolenghi en Ramael Scully.
U vindt dit recept op pagina 177 in Nopi .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- wild en gevogelte
Ingrediënten
- citroensap
- diepvrieskersen
- dijonmosterd
- eendenbouten
- eendenvet
- engels mosterdpoeder
- fijne kristalsuiker
- gedroogde zure kersen
- granny smith
- grof zeezout
- kaneelstokje
- kersen
- knoflook
- koolrabi
- korianderzaad
- kruidnagel
- olijfolie
- peterselie
- radijzen
- rode wijn
- rodewijnazijn
- rozemarijn
- tijm
- zwarte peper
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.