Runderlende met peperkorst en venkelsalade met pecorino en truffel
★
★
★
★
★
Een recept van Yotam Ottolenghi en Ramael Scully.
U vindt dit recept op pagina 186 in Nopi .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten
- bleekselderij
- citroensap
- dijonmosterd
- grof zeezout
- minivenkelknollen
- olijfolie
- pecorino
- peterselie
- rozemarijn
- roze peperkorrels
- runderlende
- tijm
- truffelolie
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.