Urad dal-puree met scherp-zure aubergine
★
★
★
★
★
Een recept van Yotam Ottolenghi en Ramael Scully.
U vindt dit recept op pagina 221 in Nopi .
- Gang:
- lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vegetarisch / groente
Ingrediënten
- anijszaad
- aubergine
- citroensap
- geelwortelpoeder
- gember
- ghee
- griekse yoghurt
- grof zeezout
- kaneelstokje
- kardemompeulen
- kerrieblaadjes
- knoflook
- koriander
- kruidnagels
- lichtbruine basterdsuiker
- mild kerriepoeder
- rode chilipeper
- tamarindepulp
- ui
- urad dal
- zonnebloemolie
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.