Pain d'epices powder
★
★
★
★
★
Een recept van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young.
U vindt dit recept op pagina 17 in Modernist Cuisine [5] .
- Soort:
- kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten
- anijszaad
- foelie
- gemberpoeder
- gesproeidroogd honingpoeder
- kaneelstokje
- korianderzaad
- kruidnagel
- nootmuskaat
- sinaasappelzest
- steranijs
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.